Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да

...
Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да
Коментари Харесай

Лора Крумова финтира Нова и се връща в БиТиВи срещу грандиозен хонорар (Снимки):

Наскоро писахме, че любимката ни от екрана, Лора Крумова , няма да се връща в Нова телевизия след края на майчинството си. Въпреки, че тази вест остави всички с усещането, че водещата повече няма да е на екран, се оказа, че Лора крие още няколко коза в ръкава си! Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова телевизия не е инцидентно, разясняват нейни сътрудници.

Според осведомени някогашната водеща на „ Събуди се “ се отказала непринудено от контракта си там, тъй като получила по-апетитна оферта за по-висока заплата в конкурентната Би Ти Ви . Преди броени дни Крумова била видяна на секрети договаряния в прочут СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там отишла на „ работна “ отмора дружно с две свои колежки от утринния блок на Би Ти Ви.  Лора Крумова Тази събота

Припомняме, че преди да пристане на Нова тв, Лора водеше уикенд предаванията „ Тази събота “ и „ Тази неделя “. След напускането й столът й за малко бе завещан от Антон Хекимян. Той обаче бързо получи покачване и се изстреля до позицията на водещ на утринния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после сменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според пикантните клюки от коридорите на малкия екран, сега Крумова се гласяла да прави свое предаване в ефира на Би Ти Ви. На чие място ще бъде то обаче, не излиза наяве. За този собствен ход журналистката загатна и откакто публично разгласи, че се отдръпва от Нова.

„ Идеи има доста, само че от концепцията до втората крачка дистанцията е огромно. Няма обаче да тичам от публицистиката, тъй като тя е това, което мога да върша “, сподели Крумова.

 Лора Крумова и Галя Щърбева

Продължителното неявяване на тв звездата от ефира в действителност се дължеше на нейното майчинство. През 2018 година тя стана повторно майка, този път на дъщеричка Мина. Освен това има и по-голям наследник Явор още веднъж от спътника й в живота – учителя по ски и сърф, Сотир. Лора добави, че по принцип някогашните й работодатели желали тя дa се върне след майчинството, а решението да приключи трудовите си връзки с тях било по нейна самодейност.

Това обаче й коствало другарството с колежката й Галя Щърбева, с която са неразделни в работата и в живота през последното десетилетие. Щърбева обаче продължава да прави репортажи за „ Събуди се “ по Нова тв.

Инфо: ЗаЖената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР